Un festival de música i solidaritat

Un festival de música on els assistents també tenen ocasió de prendre consciència i col·laborar en diverses accions solidàries. Aquesta és la proposta del Share Festival, que se celebra els propers dies 28 i 29 de juny al Poble Espanyol, Barcelona.

La segona edició del Share Festival presenta una programació festiva, urbana i pop-rock pensada per a tots els públics, amb l’objectiu és transmetre el missatge que ‘el millor camí cap a la felicitat és compartir’.

L’edició d’enguany, comptarà amb artistes com C. Tangana, considerat l’artista trap més popular i el més escoltat del moment a Spotify i Youtube a Espanya; i Lola Índigo, que va ser número 1 a totes les llistes l’estiu passat amb Ya no quiero na, i presentarà al Poble Espanyol el seu primer àlbum.

El segon dia de festival, més dedicat al pop-rock, serà el torn d’Alfred García, estrella d’OT, i de Nil Moliner. Completen el cartell Brodas Bros, amb el seu hip hop inconfusible, i el dj i influencer Luc Loren.

Share Festival és el primer festival que ofereix al públic la possibilitat de guanyar entrades realitzant diferents accions solidàries a través de l’aplicació oficial. Les principals accions giren al voltant de temàtiques com el canvi climàtic, els drets humans, la igualtat de gènere, el desenvolupament de l’educació infantil i el fi de la pobresa extrema.

Totes les accions es poden fer a través de Facebook i Twitter, firmant peticions online o escanejant codis QR. Aquestes accions donen la oportunitat d’acumular punts que serviran per a entrar en el sorteig i guanyar entrades per al festival i altres esdeveniments musicals com el Canet Rock. Al llarg del festival i un cop finalitzi, es presentarà l’impacte real de les accions que han aconseguit els milers de persones que han assistit.

Les accions estan conjuntament organitzades amb Acción contra el Hambre, ACNUR, Amnistia Internacional, Aura, Change.org, Common Goal, CiviClub, Cruz Roja, Greenpeace, Imagine All the People, Jane Godall Institute, Médicos sin Fronteras, Proactiva Open Arms i Teaming. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *