Nova convocatòria pel Premi de Filosofia Arnau de Vilanova

El Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciars en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL) ha convocat el premi de Filosofia Arnau de Vilanova (Bases) que enguany arriba a la quaranta-una edició i que per tercera vegada compte amb la col·laboració de la revista Valors.

Aquests premis, que tenen com a objectiu premiar els millors treballs de filosofia i ètica de Catalunya i la seva didàctica, es divideixen en tres categories: professor d’ensenyament secundari, alumnes de Batxillerat i alumnes universitaris.

El professor d’ensenyament secundari premiat rebrà 300 euros. Els alumnes de Batxillerat, un primer premi de 210 euros, un segon premi de 150 euros i un tercer premi consistent en dues entrades per al Gran Teatre del Liceu. I, finalment, l’alumne universitari guanyador rebrà 250 euros.

Els centres dels tres alumnes premiats en la categoria de Batxillerat també rebran una subscripció gratuïta per un any a la revista Valors, acció que respon a la voluntat de col•laboració entre el CDL i la publicació.

Per optar al premi, els treballs, individuals o en grup, han de ser inèdits i, segons la categoria, hauran de versar sobre: una experiència o reflexió didàctica sobre les matèries de filosofia en l’ensenyament secundari, un treball de recerca sobre filosofia, història de la filosofia, psicologia, sociologia, ètica i ciutadania, o qüestions relacionades amb aquestes matèries o qualsevol tema de l’àmbit de la filosofia.

L’acceptació dels treballs, inclosos els rebuts per correu, es clourà el dimarts 14 de juny de 2022 a les 20h. I el veredicte, després de la deliberació del jurat, es farà públic dimarts 15 de setembre de 2022 a la web del Col·legi. El lliurament dels guardons, tindrà lloc el dimecres 28 de setembre de 2022 a la seu del CDL (Rambla Catalunya, 8. pral), a les 18.30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *