Torna el Concurs de Relats de Voluntariat Social

cartell_relats_genericEl voluntariat genera moltes satisfaccions, vivències, històries i anècdotes, suficients per escriure grans i rics episodis literaris. A un voluntari li costa deixar un paper en blanc. Per això, un any més torna el Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

Aquest concurs, que aquest 2016 arriba a la setena edició, està obert a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social. S’anuncia per separat a les quatre províncies catalanes, encara que en aquest moment solament estan obertes les convocatòries de Girona (fins 29 de març) i de Lleida (fins 11 d’abril), Barcelona i Tarragona es preveu que ho facin una mica més endavant.

La única novetat d’enguany és que Lleida obre una nova modalitat per a joves entre 16 i 18 anys, perquè ells també puguin donar la teva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt.

A la pàgina web de la Federació Catalana de Voluntariat Social hi ha tots els requisits i butlleta d’inscripció al concurs però cal tenir en compte que aquests han de versar sobre el voluntariat social, poden ser en català o castellà, només es pot presentar un relat per autor i l’extensió màxima és de 2.000 caràcters. Una selecció dels millors relats, a part dels premiats, es publicaran al blog Val la pena! durant l’any fins a la convocatòria de la següent edició del concurs. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *