CiJ crea una exposició virtual fotogràfica sobre el fet religiós a la ciutat

ciudadfeEls Centes de Fe-Cultura-Justícia de la Companyia de Jesús a Espanya ja fa temps que estan treballant intensament el tema de la ciutat, de fet, l’any passat, Cristianisme i Justícia de Catalunya va ser una de les entitats participants del cicle “Ciutats més humanes”, coorganitzat també per la revista Valors.

Ara, però, dins el marc del projecte “Somiem a ciutat, la construïm junts” i també amb la voluntat de desenvolupar una reflexió aplicada a l’entorn de l’espai urbà i recullir iniciatives que impulsin la seva humanització, els vint centres de la Companyia de Jesús presenten una nova iniciativa.

Concretament ens proposen participar a una exposició virtual sobre el fet religiós a la ciutat. La forma de participar és molt senzilla, només cal pujar a Twitter i/o a Instagram les vostres fotografies etiquetades amb el hashtag #FeEnLaCiudad.

Amb aquest sistema les fotografies s’aniran acomulant a la web del projecte: www.construimosciudad.net/feenlaciudad/. En aquest moment la diversitat de mirades i la riquesa del fet religiós ja és evident. – M.COLL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *