“Cap nen sense bigoti”, una campanya solidària de recollida de llet

Al nostre país encara hi ha moltes famílies que no poden cobrir la necessitat d’un aliment tan bàsic com la llet, la qual cosa repercuteix especialment en els menors, que necessiten la llet per desenvolupar-se. I el Banc dels Aliments no rep prou donacions per cobrir els mínims indispensables per a tots ells. De fet, dels 3.070.000 litres de llet que va repartir l’any passat el Banc dels Aliments, prop de 600.000 els va haver de comprar la mateixa institució per a poder cobrir les necessitats de les famílies.

Per aquest motiu, el Banc dels Aliments conjuntament amb l’Obra Social “La Caixa” ha iniciat la campanya “Cap nen sense bigoti” per fer arribar llet a totes les llars. Tot el que es recapti en la gran recollida de llet que tindrà lloc entre el 20 i el 24 d’abril es destinarà íntegrament a ajudar les famílies que ho necessitin. A més, l’Obra Social ”la Caixa” donarà 1 litre de llet extra per cada 10 litres que es recullin fins a 100.000 litres de llet.

Es pot col·laborar a aquesta iniciativa a través de la pàgina web del Banc dels Aliments, mitjançant Línia Oberta de ”la Caixa” (www.lacaixa.cat) o enviant un SMS amb la paraula LLET al 28024. A més, també es poden portar Tetra Briks de llet a diversos punts físics de recollida, entre ells, a les 1.473 oficines de ”la Caixa” a Catalunya, i també als centres CaixaForum, a CosmoCaixa i al Palau Macaya, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *