“Ara et Toca a Tu”, la música que uneix

ara et toca a tu

Aquest divendres, 10 de juny, tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona un dels concerts més especials de la temporada; es tracta de la cinquena edició del “Et toca a Tu”. Es tracta d’una espectacle en el qual l’Orquestra simfònica i Nacional de Catalunya (OBC) comparteix escenari – i dies d’assajos previs- amb entitats socials que treballen amb la música com a eina d’integració social.

Aquest any els artistes convidats són l’Orquestra Integrada, formada per músics amb i sense diversitat funcional, un projecte d’ARTransforma i la Coral Pangea Clouds, de la Unitat D’Hospitalització Psiquiàtrica Penitenciària de Catalunya i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Programa de Musicoteràpia als Serveis de Rehabilitació Comunitària del Baix Llobregat)

Aquesta, segons explica Alfons Reverté, director del “Ara et toca a Tu” és una experiència important pel públic, pels nens – molts dels quals mai han tingut l’oportunitat de tocar en un espai com l’Auditori-, però també per la pròpia orquestra. En el cas dels professionals, “veiem com el potencial de l’orquestra s’obra i es posa al servei de molta gent que sense un projecte com aquest no hauria tingut la oportunitat de viure tan a prop el fet musical”, assegura.

En aquesta edició es prodrà sentir l’”Obertura festiva” de Xostakóvitx i “Brevículum” d’Albert Carbonell.Un concert per a tots els públics, per amants de la música i per a persones que a través d’ella aconsegueixen sintonitzar i compartir experiències. Les entrades es poden comprar a un preu simbòlic de 3 euros a www.auditori.cat. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *