Un Pokemon GO bíblic per atraure els joves

El Vaticà vol acostar-se a les generacions més joves, i amb aquest objectiu, acaba de llençar una versió bíblica del popular joc de realitat augmentada Pokémon Go. El joc porta per nom “Follow JC Go” i enlloc d’animar a caçar pokemons, anima els jugadors a trobar a Jesucrist.

El joc, desenvolupat pel grup evangèlic Fundació Ramon Pané per a la Jornada Mundial de la Joventut, es basa en la geolocalització. A mesura que es mouen pel carrer, els jugadors s’aniran trobant amb sants, evangelistes i figures bíbliques amb els que hauran de formar un “equip d’evangelització” per seguir a Jesús.

A més, els jugadors també han fer seguir un registre de la nutrició, la hidratació i les pregàries dels seus avatars mitjançant la recopilació d’objectes especials, les oracions pels malalts en els hospitals o entrant a les esglésies per les que passin pel davant. Follow JC Go està disponible per iOS i Android i està actiu només a Itàlia i Espanya.

Tot i no ser una iniciativa directa del Vaticà, des de la Santa Seu es valora positivament i es considera que pot ser una forma d’atraure al generació dels millenials cap a l’església, ja que segons The Observer, gairebé el 20% de les persones que abandonen l’Església Catòlica tenen menys de 25 anys.  – Judith Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *