12 dissenyadors vesteixen els models del calendari solidari de la Fundació AMPANS

Quinze persones que mai abans havien posat com a “models” s’han convertit en els protagonistes d’una singular sessió de fotos de moda pel calendari solidari de la Fundació AMPANS per al 2018. Els models van vestits expressament amb roba de 12 dissenyadors i firmes de moda catalanes, molts d’ells participants a la passarel·la 080. Es tracta de la manresana Míriam Ponsa, les dissenyadores de la firma Carlota Oms, la terrassenca Txell Miras, Josep Abril, l’igualadí Xavi Grados, els manresans Killing Weekend, Little Creative Factory, la italiana afincada a Barcelona Krizia Robustella, la figuerenca Celia Vela, la firma igualadina Sita Murt, la firma de sabates Castañer, i la joieria Tous.

La Fundació AMPANS, dedicada a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, i també persones en situació de vulnerabilitat, ha convidat aquests dissenyadors a participar en aquest calendari solidari amb el qual es pretén canviar la mirada de la societat cap a les persones amb discapacitat, i demostrar tot el que són capaces de fer.

Totes les sessions de fotos es van fer als tallers i botigues de cadascun dels dissenyadors, per la qual cosa cada entorn reflexa part de la personalitat dels creadors de moda; des del taller de Míriam Ponsa a la capital del Bages, passant per Igualada, Terrassa, Figueres, Banyoles i Barcelona.

El Calendari es va distribuir amb el diari Regió 7 el passat dissabte 23 de desembre i ara es pot comprar al preu de 10€. Els diners es destinaran al programa de beques per famílies.- REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *