Valors pregunta a vint pensadors de prestigi sobre la maduresa de la societat actual en l’especial 200

La revista Valors celebra aquest mes de febrer el seu número 200 amb una edició especial on pregunta a vint pensadors de prestigi sobre la maduresa de la societat actual. Al llarg de més de 90 pàgines, filòsofs i escriptors del panorama català i espanyol reflexionen entorn el concepte de maduresa, en un context de pandèmia que ha generat moltes preguntes, entre elles si som prou adults per prendre les nostres pròpies decisions, per acceptar i ser responsables del esdeveniments, per mirar més enllà del present.  

José Antonio Marina, Begoña Román, Gregorio Luri, Javier Elzo, Lydia Feito, Norbert Bilbeny, Margarita Boladeras, Ester Busquets, Xavier Casanovas, Carles Duarte, Maria Escalas, Carles Feixa, Daniel Gamper, Joan García del Muro, Alicia García Ruiz, Pau Luque, Salvador Macip, Oriol Quintana, Francesc Torralba i José Ramón Ubieto són els noms que configuren aquest especial que ja està disponible a quioscs i llibreries. Les il·lustracions van a càrrec de Raúl Campuzano, el portadista habitual de la publicació, i la portada la signa el dissenyador Manuel Cuyàs, que ha estat el responsable de la compaginació del número.

La publicació, mensual i d’abast nacional, arriba als gairebé vint anys consolidada com a revista de referència amb la finalitat de donar pautes de reflexió als seus lectors sobre l’ètica amb un llenguatge assequible.

“Divulgació, compromís i voluntariat”

Nascut el desembre de 2003 en l’àmbit local de Mataró, el projecte Valors es caracteritza pel compromís de col·laboradors, experts i anunciants, per la divulgació de la reflexió filosòfica i ètica a la ciutadania i pel voluntariat, el principal combustible del projecte. 

A més, la iniciativa promoguda per l’Associació Cultural Valors s’ha ramificat en un producte multiplataforma que ofereix tant la revista en paper com un diari digital a l’adreça valors.org i un programa de ràdio setmanal per a les emissores adherides a La Xarxa de comunicació local, que enguany arriba a la desena temporada. El 2010 també va produir una sèrie de televisió, Valors.tv, a través de la xarxa d’emissores Comunicàlia, i el 2013 va editar el llibre Ètica i èxit. Converses amb valors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *