El Amrani: “Hem de generar referents positius sobre la diversitat”

Mohamed-Amrani

Mohammed El Amrani és comunicador i emprenedor social i acaba de rebre un dels premis d’Actuació Cívica que atorga la Fundació Carulla. Nascut al Marroc, va venir a Catalunya amb 3 anys i amb 17 ja va crear la Xarxa de Convivència de Roses. “L’objectiu que pretenia impulsant aquesta entitat era buscar solucions noves per a problemes antics, com és la convivència”, explica El Amrani.

De fet, segons aquest jove, “avui l’objectiu de Catalunya ja no és tant l’acollida, sinó assimilar la diversitat”. I, en aquest sentit, considera que “encara hem de naturalitzar la immigració en molts àmbits, i generar referents positius”.

Per tot plegat El Amrani reivindica el paper actiu dels joves catalans d’origen immigrant en el canvi i la transformació social del país. “Cal naturalitzar, i cal que la diversitat es vegi reflectida en tots els àmbits, des de l’esfera política fins als mitjans de comunicació”.

“A mi la necessitat d’implicar-me socialment em ve de sempre”, afirma. I recorda: “Col·laboro amb setmanaris, en programes de ràdio… En aquest sentit reivindico els mitjans locals com a espai naturalitzador de la diversitat”.Un exemple a seguir. – SANDRA BALAGUÉ.

Escolta l’entrevista sencera a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *