Miquel Seguró: “Estem en un moment en què la corrupció s’està visualitzant, no produint”

Segons una enquesta sobre la corrupció a Catalunya realitzada per l’Oficina Antifrau, prop del 80 per cent dels catalans consideren la corrupció un problema entre bastant i molt greu.

Per això aquest setmana a Valors a l’Alça parlem d’aquest fet des d’un punt de vista ètic amb Miquel Seguró, investigador de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull i coordinador del llibre ¡Hartos de corrupción!., que recopila textos de pensadors clàssics i contemporanis parlant d’aquest fenomen. “Ens trobem en un moment certament paradoxal, perquè s’estan evidenciant molts casos de corrupció tot i que no és que estiguin passant ara sinó que en aquests moments surten a la llum”, afirma Seguró.

A la secció Gent amb valors conversem amb Cèlia Vila, que ha estat durant sis mesos convivint amb les treballadores del tèxtil de Bangalore, ciutat de l’Índia, dones que fan peces de roba pels països occidentals mentre intenten lluitar pels seus drets.

I, finalment, a la secció Propostes amb valors la llibretera Núria Dòria, de la llibreria Dòria de Mataró, ens recomana alguns llibres amb valors per regalar aquestes fetes de Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *