La Unió Esportiva Sant Andreu, un exemple de solidaritat

La Unió Esportiva Sant Andreu ha estat aquest Nadal un exemple de solidaritat després que socis i simpatitzants de l’equip s’hagin mobilitzat per aconseguir recaptar els diners necessaris per poder repatriar a Guinea Equatorial el cos de la mare d’en Leandro, un dels jugadors de l’Aleví, que va morir als 28 anys.

La majoria de familiars del jugador viuen en aquest país de l’Àfrica i no tenien prou diners per repatriar el cos de la dona. Per això, des de la UE Sant Andreu es va fer una crida per recaptar els 7000 euros necessaris, oferint a la gent que hi contribuís amb un descompte del 50% que han ofert en el pagament del carnet de soci de la temporada que ve, la 2018/2019.

Finalment l’equip ha pogut recollir i fins i tot sobrepassar la xifra necessària, arribant als 8.300 euros, cosa que ha permès que la germana de la difunta també pugui viatjar amb el fèretre fins al país d’origen de la mare del Leandro, on serà enterrada.

Des del club asseguren que s’han vist “desbordats per l’onada de solidaritat d’una gran quantitat de clubs esportius i entitats que han aportat el seu granet de sorra, a més de totes les persones que ho han fet a títol individual. “Agraïm a tots la seva implicació en aquesta qüestió, així com la difusió que han fet els mitjans de comunicació que han contribuït a donar a conèixer aquesta causa”, han declarat. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *