Rafael Grasa: “En temps de complexitats, els idearis senzills tenen molts incentius”

Aquestes darreres setmanes tots tenim gravats a la retina uns vídeos: occidentals vestits amb una túnica taronja butà a punt de ser decapitats per membres de l’anomenat Estat Islàmic. En aquest edició del Valors a l’alça parlem de l’actual situació al món islàmic amb Rafael Grasa, president de l’Institut Català Internacional per la Pau i professor de relacions internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona. “En temps de complexitats, els idearis senzills tenen molts incentius de cara a què la gent s’hi apunti”, ha afirmat Grasa.

A la secció Gent amb valors coneixem Roger Palà, un periodista que defensa el periodisme d’investigació i per això amb uns companys acaba de fundar Crític, un mitjà digital cooperativista  que s’ha creat gràcies al finançament de 1.100 micromecenes. Parlem amb ell de com es fa periodisme avui. “Ens hem imposat el concepte de ‘slow journalism’; que tot el que fem estigui ben treballat”, ha explicat durant l’entrevista.

I si no sabeu que és el  Marketplace, al final del programa la presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, la Francina Alsina, ens presentarà aquesta proposta: una trobada  pensada perquè voluntaris, entitats i empreses amb Responsabilitat Social comparteixin les seves experiències i busquin punts de trobada per col·laborar conjuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *