Antonio Valdecantos: ”Els valors no estan en crisi; se’n parla reiteradament”

Aquesta setmana a Valors a l’Alça entrevistem un acadèmic que darrerament s’ha mostrat crític amb el tracte que alguns donen als valors. Es tracta d’Antonio Valdecantos, catedràtic de Filosofia de la Universitat Carles III de Madrid. Acaba de publicar el llibre titulat El saldo del espíritu, en el qual assegura que avui hi ha actualment una banalització dels valors i nega que aquests estiguin en crisi.

Per Valdecantos, “els valors no estan en crisi i la mostra és que se’n parla de forma reiterada”. De totes maneres, el catedràtic apunta que hi ha un veritable debat a l’entorn dels valors sinó una certa “teatralització” al voltant d’aquest tema. Valdencantos també va fer autocrítica i en aquest sentit va assegurar que els filòsofs “generalment no utilitzen bons arguments per reclamar l’atención de la societat”.

A la secció Gent amb valors parlem amb en Cèsar Molins, director general d’AMES, empresa que acaba de rebre el  VI Premi Factor Humà Mercè Sala, pel seu compromís amb les persones. I, finalment, també coneixem el projecte Alterarte, que té com a finalitat apropar l’art a les persones amb malalties mentals. El proper 26 de juny inauguren l’exposició col·lectiva Estirant el fil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *