La Fundació factor Humà aposta per “la innovació coherent”

Fundació Factor HumàLa Fundació Factor Humà celebra demà a l’Auditori del Parc d’Investigació Biomèdica de Barcelona el tercer espai Factor Humà, dedicat en aquesta ocasió a “la innovació coherent”.

El tema, presentat pel periodista Gaspar Hernández, s’abordarà a partir de testimonis i experiències directes d’experts de comunicació estratègica, psicologia de les organitzacions i gestió del talent.

Prendran la paraula María Jesús Salido, Fundadora de The Project; Sara Berbel, Directora de Empowement Hub; Maite Moreno, CEO i Fundadora de Monday Happy Monday; Andrés Martín-Asuero, Fundador de l’Institut esMindfulness; Teresa Niubó, directora de Recursos Humans de Affinity Petcare; José Antonio Ogazón, director del Departament de Persones i Talent de la Mutua de Propietaris; Nora Solé, directora de Recursos Humanos Regional en Leroy Merlin; y Daniel Iniesta, director de Recursos Humans de la Fundació JesuItes Educació, entre altres.

L’ inscripció a aquest acte és gratuïta, però les places són limitades. També, però, es podrà veure via streaming des de la pàgina web de la Fundació Factor Humà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *