Francina Alsina, nova presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector

Francina Alsina és la nova presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, després de ser escollida ahir dimecres, 18, per l’Assemblea General de l’entitat, en un acte celebrat a la Sala Martí l’Humà del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona. Alsina s’ha imposat a l’altra candidata, Núria Carrera, i ara ocuparà un càrrec que va quedar vacant el mes de juliol després de la dimissió de l’anterior president.

La nova presidenta, que ocuparà el càrrec durant tres anys, és titulada en grafologia per UCAPE (Brusel·les), Perícia Cal·ligràfica Judicial i Perícia Grafopsicològica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Dins el tercer sector ha portat a terme la seva activitat com a voluntària d’Arrels Fundació des de l’any 89, tant a l’equip de carrer com al centre obert. Actualment al centre obert és on continua desenvolupant la seva tasca de voluntariat. Durant 5 anys ha estat Coordinadora de la Unitat territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Voluntariat Social i presideix la Federació des del maig de 2010. A més, ja va formar part de la Junta Directiva de la Taula del Tercer Sector durant el període 2007-2009.

L’Assemblea General, conformada per 35 federacions que representen en conjunt més de 3.000 entitats socials catalanes, també va escollir els altres 12 membres que conformaran la nova Junta Directiva, d’entre els 18 candidats i candidates que optaven a formar-ne part. En els propers dies, d’acord amb els Estatuts de la institució, la nova presidenta haurà de proposar a la Junta Directiva la distribució de càrrecs i responsabilitats per a aquest mandat, entre els nous 12 membres escollits. REDACCIÓ

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *