El valors d’Abril es dedica a reflexionar sobre l’Èxit

La revista Valors dedica el monogràfic del mes d’abril a reflexionar sobre l’èxit a partir d’una entrevista amb l’actor Albert Triola, protagonista de la portada. Triola actualment representant Smiley al Club Capitol de Barcelona amb gran repercussió tan a nivell de crítica com de públic. Completa el monogràfic un article sobre l’èxit en el món educatiu a càrrec del pedagog Gregorio Luri, una entrevista a l’alpinista i exempresari Joan Clofent i un article d’opinió del psicòleg esportiu Joan Vives.

El número està vinculat amb el volum que aquest Sant Jordi, Valors i l’editorial Proteus llancen al mercat i que porta per títol Ètica i èxit. Converses amb valors, on òbviament es reflexiona sobre la relació entre aquests dos conceptes, sovint presentats de forma antitètica. Lluny d’aquesta premisa, el volum apunta la possibilitat que siguin les pautes ètiques de les persones, les empreses o els projectes les que facilitin que aquestes siguin exitoses, si més no a llarg termini.

Fora del monogràfic, el número d’abril inclou L’Article del mes escrit per Pere Pascual, qui reflexiona sobre el paper dels artistes en temps de crisi; un reportatge sobre el restaurant La Trobada de Terrassa adreçat a la nova pobresa i una entrevista a José Luis Inciarte, un dels supervivents de l’anomenada Tragèdia dels Andes, el 1972, entrevistat a Montevideo, a l’Uruguai, per Joaquim Amargant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *