Creen una App per comunicar incidències que dificulten la mobilitat

Una nova aplicació impulsada per la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) permet enviar i comunicar incidències sobre aquells elements d’accessibilitat de les ciutats que dificulten la mobilitat de les persones. AcesibiliApp, com es diu l’aplicació, s’ha creat amb la finalitat de requerir a les entitats responsables de la gestió i manteniment dels espais que procedeixin a solucionar els problemes d’accessibilitat.

De moment, l’aplicació només està disponible per a dispositius Android (en breu també ho estarà per iOS). AccesibilidApp dóna informació actualitzada sobre l’estat de les incidències, gestionades per un equip de persones que contacten amb l’ajuntament o entitat responsable de la situació.

Per comunicar les incidències només cal seguir sis passos. En primer lloc, ubicar la incidència en el mapa i especificar el codi postal. Després, cal seleccionar la tipologia de la incidència, afegir una fotografia, escriure un comentari i enviar la incidència.

Les incidències es faran arribar als responsables designats pels ajuntaments o entitats gestores dels municipis, que seran els que hauran de buscar les possibles solucions. Un cop s’hagi adoptat, la solució de cada incidència es comunicarà directament a través de l’aplicació mòbil. – J. V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *