Comença la cinquena temporada de ‘Valors a l’alça’ amb Sandra Balagué de presentadora

Sandra Balagué
Sandra Balagué

Dilluns comença la cinquena temporada del programa de ràdio Valors a l’alça, una producció de Mataró Ràdio i la revista Valors, per La Xarxa de Comunicació. Actualment una vintena d’emissores municipals d’arreu de Catalunya emeten aquest espai que té com a finalitat reflexionar sobre l’actualitat i la realitat del món des de l’òptica dels valors.

Les dues grans novetats d’aquesta temporada és la incorporació de la periodista Sandra Balagué com a presentadora del programa i l’ampliació de l’equip de col·laboradors, per una banda, a l’inici del programa cada setmana una persona externa ens analitzarà una notícia publicada, i, per altra, paulatinament estrenarem noves seccions.

Aquest dilluns (Mataró Ràdio, 22h 89.3FM) comencem temporada amb una entrevista al doctor en Filosofia i autor del llibre Creo (Ed. Dieresis), Antonio Fornés, amb qui analitzarem la necessitat de creure en Déu en el segle XXI. A la secció “Gent amb valors” descobrirem l’experiència de l’acolliment familiar de la mà de la Diana Cayuela, qui des de fa quatre anys acull un nen que es troba sota la tutela de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya.

Seguidament, us proposarem participar a la primera Nit de les religions de Barcelona que tindrà lloc el 17 de setembre, un vespre de portes obertes a més de vint centres de culte de la capital catalana organitzat per l’Associació Unesco pel Diàleg Interreligiós. No un podeu perdre aquesta experiència. I, finalment, la Judith Vives s’estrenarà en la seva secció de tendències i valors.

Si voleu contactar amb l’equip del programa ho podeu fer via twitter (@revistavalors), a través de facebook (www.facebook.com/revistavalors) o enviant un correu a redaccio@valors.org. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *