Banc Farmacèutic busca voluntaris per recollir medicaments solidaris

L’ONG Banc Farmacèutic necessita voluntaris que ajudin a fer possible la XII Campanya de recollida de medicaments solidaris que porta a terme amb la voluntat d’atendre a les persones que pateixen pobresa farmacèutica. Per això, l’entitat ha fet una crida a les persones que vulguin participar donant suport a la campanya, que tindrà lloc el 18 de maig a Catalunya, així com també a Madrid i Màlaga (i el 24 de maig a Aragó).

Ja fa dotze anys que Banc Farmacèutic organitza aquesta campanya solidaria. Enguany es preveu que hi col·laborin un total de 600 farmàcies de Madrid, Catalunya, Aragó i Màlaga amb l’objectiu de recaptar 55.000 euros per a atendre casos de pobresa farmacèutica.

Durant els dies que dura la Campanya de Medicaments Solidaris, les farmàcies participants tindran a la seva disposició unes “cintes solidàries” dissenyades per poder utilitzar-se com polsera, com clauer o per portar al retrovisor del cotxe, entre altres usos,  i que es podran adquirir a canvi d’un donatiu de dos euros.

L’ONG Banc Farmacèutic espera comptar amb la participació de 600 voluntaris per aconseguir almenys un voluntari per farmàcia, que haurà de col·laborar amb els farmacèutics recollint donatius de 10 a 14 hores.

La recaptació de l’ONG en la passada edició de la Campanya de Medicaments Solidaris va fer possible el lliurament de més de 450 ajudes a persones en situació de pobresa farmacèutica. – J. V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *