Ajudar les persones amb discapacitat a trobar feina

El Museu Marítim de Barcelona acull entre avui i demà la 6a edició de la Fira Discapacitat i Ocupació que organitza la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya(FECETC) juntament amb Barcelona Activa.

Aquesta fira té com a objectiu donar suport al col·lectiu de persones amb diversitat funcional i ho fa a través d’espais de networking entre empreses i persones amb discapacitat que busquen feina, així com també a través de tallers, taules rodones i diferents activitats. Es tracta d’una ocasió perquè les persones amb discapacitat que són a l´atur o volen canviar de lloc de treball portin els seus currículums, concertin entrevistes i exposin les seves capacitats i preferències.

La FECETC ha organitzat, juntament amb Barcelona Activa, tallers molt pràctics sobre presentació de currículums, elaboració d’elevator pitch o posar en valor les capacitats del candidats. L´agenda d´activitats inclou l´exposició de casos d´èxit d´emprenedors.

En aquesta edició s’espera la participació d´una trentena d´empreses, la majoria multinacionals de camps tan diversos com la moda, les finances, la consultoria, l’alimentació, les noves tecnologies i la distribució i que volen incorporar als seus equips persones amb discapacitat. També hi participaran alguns Centres Especials de Treball (CET). – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *