Un dia per desconnectar del mòbil

Un dia dedicat a desconnectar del mòbil. Aquest és el propòsit que s’ha fixat l’empresa manresana Desconnexions, que ha organitzat per aquest proper diumenge 15 d’abril el Dia Mundial sense mòbil. La idea és convertir aquesta data en una jornada lliure de mòbils, durant la qual les persones es dediquin a reconectar amb altres facetes de la seva vida, ja sigui la família la natura, les amistats o els seus hobbys.

Desconnexions vol convertir aquesta proposta en una iniciativa conjunta que compti amb el suport d’administracions, empreses i organitzacions i entitats educatives. Aquesta empresa de Manresa es dedica, precisament, a organitzar desconnexions per a CEOs i alts directius d’empreses, però ara volen estendre aquesta idea al conjunt de tota la població, conscients que pràcticament tothom avui té certa dependència del mòbil.

La iniciativa compta amb embaixadors arreu del món i ja s’han organitzat activitat a més de 23 països per donar suport i fer global aquesta campanya. Entre les activitats que s’han organitzat hi ha programes per al públic general, però també per a negocis, governs locals i centres educatius.

La voluntat de Desconnexions és de convertir aquesta jornada en una celebració anual i ja treballen en els possibles actes de cara al Dia sense mòbil de l’any 2019. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *