Girona, capital catalana de la salut mental

 

Girona acollirà el 6 d’octubre els actes centrals del Dia Mundial de la Salut Mental a Catalunya.  Amb el lema “Salut Mental, a la comunitat i a la feina”, la ciutat acollirà l’acte central de la jornada.

Es tracta d’un esdeveniment festiu i reivindicatiu organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya i l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, amb el suport de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), la Fundació Drissa i Support Fundació Tutelar Girona.

Girona ja havia de ser la seu d’aquesta activitat l’any passat, però els fets de l’1 d’octubre van obligar a suspendre el programa previst. Per això, enguany Girona ha estat de nou escollida com a seu de l’acte central de la jornada.

També es manté el mateix lema de la jornada prevista per l’any passat i els actes principals, que inclouen la lectura del manifest reivindicatiu. Les activitats es faran a la Plaça Salvador Espriu.

El Dia Mundial de la Salut Mental a Catalunya és un acte de caràcter festiu i al mateix temps reivindicatiu.  – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *