Blanquerna premia els projectes que impulsen els Objetius de Desenvolupament Sostenible

La Fundació Blanquerna-URL donarà a conèixer aquest dimecres, 20 de juny, els projectes guanyadors dels Premios Blanquerna Impulsa . Aquests premis han nascut amb la voluntat de sensibilitzar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible que promou l’ONU i fer que els escolars i membres de les comunitats educatives coneguin i s’impliquin en el projecte.

Els premis se celebraran anualment i la temàtica de cada edició se centrarà en dos dels disset objectius que desenvolupa l’ONU a l’Agenda 2030. En aquesta primera edició s’han treballat els objectius Fam zero i Ciutats i comunitats sostenibles. En total han quedat nou projectes finalistes en les tres categories dels premis, que són les de comunicació, educació i salut.

La propera edició dels Premis se centrarà en els objectius Fam zero i Ciutats i comunitats sostenibles.

Els ODS són una sèrie d’objectius promoguts per l’Organització de Nacions Unides (ONU) per donar resposta als grans reptes que afecten el nostre planeta. En concret, tenen com a objectiu acabar amb la fam al món, aconseguir que tots els nens i nenes tinguin accés a l’educació i fer del nostre món un lloc més sostenible, entre d’altres reptes. – REDACCIÓ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *