Un entrenador de futbol infantil para un partit per insults a l’equip rival

Equip de benjamins de l'Atlético de San Blas amb l'entrenador José Mayans (dreta).
Equip de benjamins de l’Atlético de San Blas amb l’entrenador José Mayans (dreta).

Després d’observar com joves aficions del seu propi equip insultaven els membres de l’equip rival, el passat dissabte 23 d’abril, l’entrenador de l’equip benjamí de l’Atlético San Blas, d’Alacant, va demanar a l’àrbitre aturar el partit. “Com torni a sentir un comentari despectiu s’acaba el partit. Però de què aneu? Són nens!”, va etzibar José Mayans a la seva pròpia afició el dia en què es jugaven guanyar la lliga.

L’entrenador no va adonar-se dels insults fins que va veure un jugador de l’altre equip plorant: “Em vaig girar a la banqueta rival i vaig observar que un nen estava plorant. Em vaig apropar i em va dir que l’estaven insultant des de la grada dient-li gras”. Un fet que l’entreador no va poder tolerar: “Són nens de 9 i 10 anys, això no es pot permetre i encara menys a casa meva. Hem treballat els valors i som un equip exemplar”, assegura.

Aleshores Mayans no s’ho va pensar dues vegades i va demanar aturar el partit fins que els autors dels insults se’n fessin responsables públicament. El públic es posava les mans al cap. “Ho tenia molt clar, si no sortia el que havia insultat, el meu equip no guanyava la Lliga perquè el partit se suspenia immediatament”, ha explicat l’entrenador al diari El Ventano que es fa resò de la notícia.

L’amenaça realment va tenir afecte, els autors van confessar i van ser expulsats del camp. L’àrbitre li va agrair a l’entrenador seva actuació amb una abraçada. Al final, l’Atlético San Blas es va imposar per 6-2 al Platges d’Alacant, i va aconseguir així la seva segona Lliga. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *