Prodis obre el primer bar de Terrassa conduït per persones amb discapacitat

El proper 12 de novembre l’entitat Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) inaugurarà al Mercat de la Independència de Terrassa la cafeteria ‘La Trama’, el primer establiment hostaler de la ciutat que oferirà un servei conduït per persones amb discapacitat.

L’entitat, dedicada a les persones amb discapacitat des de l’any 1960, vol que aquest establiment tingui un caràcter “diferent, divertit i comunitari”, una eina per fer “veïnatge, inclusió, comerç just i xarxa” i una aposta pels productes de proximitat.

Però, sobretot, també vol que sigui un espai laboral on les persones amb alguna discapacitat formades en el Curs d’Auxiliars de Cambrers que ofereix la mateixa fundació dins del programa PICE de la Cambra de Comerç de Terrassa puguin demostrar les seves aptituds.

Per aquest motiu, durant el mes de novembre, ‘La Trama’ obrirà en període de pràctiques i durant aquest temps funcionarà amb el sistema de taquilla inversa. La inauguració oficial no serà fins el 3 de desembre, precisament Dia Internacional de les persones amb Discapacitat. –M.COLL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *