La reforma horària que el país necessita

Us heu plantejat mai com ens afecten en la persona i en la nostra qualitat de vida els horaris que marquen la nostra rutina diària? Seríem més feliços si treballéssim en un altre horari? Ara fa uns dies a Barcelona es va presentar de la mà d’un grup molt heterogeni de persones la iniciativa per la reforma horària a Catalunya, una proposta que pretén implantar uns horaris sostenibles i més beneficiosos. Aquesta setmana a Valors a l’Alça conversem d’aquest tema amb l’expert en món laboral i un dels impulsor d’aquesta iniciativa, Josep Ginesta.

A la secció Gent amb valors parlem amb en David Escamilla, periodista conegut per diferents iniciatives culturals, però que ara ha promogut la creació del Cercle de Negocis Ètics. Ell mateix explica qui forma part d’aquesta entitat i quins són els seus objectius.

I, finalment, abans d’acomiadar-nos amb un nou relat de la Gent de Vivim del Cuentu, ens arribarem fins a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona per parlar amb la seva vicedegana, Laura Llevadot. Ella ens convidarà a participar de l’organització del Festival Barcelona Pensa que en aquest moment estan embastant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *