Lluís Bassat i Roser Capdevila expliquen com l’honestedat i el treball els han portat a l’èxit

Maria Coll, Roser Capdevila, Joan Salicrú, Lluís Bassat i Miquel Osset.
Maria Coll, Roser Capdevila, Joan Salicrú, Lluís Bassat i Miquel Osset. Fotografia: Georgina Altarriba

Més d’un centenar de persones van assistir aquest dijous a la presentació del volum Ètica i èxit. Converses amb valors a l’edifici Mar de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. A la presentació del llibre, amb entrevistes de Maria Coll, fotografies de Sergio Ruiz i que ha estat publicat per Valors i l’editorial Proteus amb motiu els cent primers números de la revista, hi van prendre part el publicista Lluís Bassat i la il·lustradora Roser Capdevila, dos dels entrevistats.

Lluís Bassat va dedicar el gruix de la seva intervenció com l’aposta per l’honestedat havia estat fonamental per tenir èxit en la seva carrera: “Un dia vaig decidir que no mentiria mai als meus clients i he provat de complir-ho sempre” va afirmar. En aquest sentit, Bassat va relatar diverses anècdotes en què es posava de relleu que fer gala d’honestedat pot servir precisament per travar confiança amb els clients i aconseguir fer negocis més fàcilment.

Per la seva banda, Roser Capdevila va fer referència a l’esforç i el treball però viscuts amb total alegria: “Per mi, la gran sort de tots aquests anys que porto treballant és que, quan ha estat l’hora de dinar o de sopar, sempre m’ha sorprès que haguessin passat les hores tan ràpid. Això ha estat perquè m’ho he passat molt bé fent la meva feina”.

El llibre, que s’ha editat gràcies a les aportacions de 140 micromecenes, es vendrà a totes les llibreries de Catalunya a un preu de 19 euros a partir d’aquest Sant Jordi.

VI Jornada Valors i Compromís

Aquesta no és la darrera activitat del curs promogut per la revista Valors i l’editorial Proteus. El proper 18 de maig tindrà lloc una nova edició de la Jornada Valors i Compromís, la trobada anual entre lectors, col·laboradors i promotors de la revista. En aquesta ocasió, la sessió matinal tindrà la Fraternitat com a tema estrella.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *