Joc de Trons inspira una campanya de donació de sang

El Banc de Sang s’ha sumat a la campanya de donació que s’ha impulsat amb motiu de l’inici de la darrera temporada de la sèrie Joc de Trons. Aprofitant que la sang és un dels elements amb major presència a la sèrie, s’ha posat en marxa una campanya de donació de sang internacional. De moment, aquesta campanya ha  passat per 15 països d’Amèrica, Àfrica i Europa, i aquest dimarts 16 d’abril arriba a Catalunya.

Sota el lema “Bleed for the throne” (Sagna pel tron), la campanya juga amb les referències a les escenes més sagnants de la sèrie d’HBO i anima a la ciutadania a contribuir a la batalla pel tron de ferro amb la seva pròpia sang. La bona notícia és que en el cas dels donants del Banc de Sang, la seva aportació tindrà una finalitat solidària ja que contribuiran a augmentar les reserves de sang.

Els hospitals amb Banc de Sang s’han decorat amb imatges de la sèrie i a més, han preparat un detall per a tots aquells que s’animin a vessar la seva sang pel tron. Els punts i horaris de donació de dimarts 16 d’abril es poden consultar al web www.donarsang.gencat.cat/sagnapeltron.

A banda de coincidir amb l’inici de la darrera temporada de Joc de Trons, aquesta campanya arriba en un moment en què tradicionalment es redueixen les donacions, com és l’època de la Setmana Santa, en que el canvi d’hàbits i els dies festius fan reduir l’afluència als bancs de sang.

Segons el Banc de Sang, a principis d’aquesta setmana només quedaven reserves de sang per cobrir els propers nou dies, però confien que la campanya vinculada a Joc de Trons impulsi les donacions. – J. V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *