CaixaForum debat sobre ‘Els temps de les sèries’

temps-series

Les sèries de televisió tenen avui un gran èxit, gràcies en part a la nova televisió multimèdia, que permet el seu visionatge a qualsevol lloc i situació, però també perquè són un reflex de cada moment històric. Les sèries són el productes més en auge de la televisió actual, tema del monogràfic que aquest mes de novembre presenta la revista Valors.

Davant aquesta moda, Caixa Forum Barcelona presenta a partir de demà un cicle de conferències coordinat per Ivan Pintor, professor de Comunicació audiovisual a la UPF, amb les sèries de televisió com a tema central.

‘En temps de les sèries’ es posaran sobre la taula preguntes com: Quin temps viuen i ens fan viure les sèries contemporànies? Com sobreviu la tragèdia en el temps de la connexió permanent? Hi ha un final del temps en la serialitat contemporània o vivim en el temps del final?

Integren aquest cicle quatre conferències, tres d’elles centrades en produccions de gran èxit en aquest moment: L’era shakespeariana de la ficció televisiva (9 de novembre); Muntatge en paral·lel, temps doble: la màquina del temps de Mad Men (16 de novembre); Gomorra: un temps sense retorn (23 de novembre) i The Walking Dead: el temps de l’endoapocalipsi (30 de novembre).- REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *