Vozes, integració a través de la música

VozesVozes és un projecte d’integració a través de la música per a nens amb pocs recursos dels districtes de Nou Barris i Sant Andreu de Barcelona.

Actualment Vozes ofereix accés gratuït a formació musical a uns cinc-cents nens de la capital catalana. Pablo González, el seu fundador, explica que “es tracta d’una escola de vida” perquè “a través de la música el nen aprèn a ser col·laboratiu, participatiu i a treballar en equip”.

L’any 2005, Pablo González va exportar a Catalunya aquest model d’educació des de Veneçuela, on és molt important el sistema nacional d’orquestres, i del qual ell mateix en va formar part quan era petit. “A Barcelona es van conjugar molts factors que van facilitar que es pogués fundar Vozes”, recorda d’aquella època el fundador.

“A través de la música els nens aprenen valors com el de la col·laboració i el treball en equip”,explica González. I és que a Vozes, a través de la música, es treballa la millora social i intel·lectual, i d’aquesta manera els nens guanyen en competències personals i milloren el rendiment escolar. – SANDRA BALAGUÉ.

Escolta l’entrevista a Pablo González (Vozes):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *