Vols publicar un conte a la revista Valors?

Si et dediques a la narrativa de forma professional, formes parts d’un grup d’escriptors amateurs o escriure és la teva passió et convidem a participar a la secció de contes per adults de la revista Valors (valors.org). Des de la revista creiem que els contes són una bona eina de reflexió dels valors i de la nostra societats.

Per això, cada mes, des de pràcticament els seus inicis, ara fa setze anys, tanquem la publicació amb un conte amb valors, acompanyat d’una il·lustració inèdita realitzada per l’equip de dibuixants de la revista.

Actualment ja són més de cent vuitanta els contes publicats i un centenar els escriptors que han participat en aquestes secció. Podeu consultar tots els contes publicats fins ara a l’hemeroteca de la web i els darrers a la secció de contes.

Per publicar un conte a la revista Valors es demanen uns requisits bàsics: qualitat literària, que la història es basi en un valor o en una reflexió ètica-social, que sigui un conte dirigit al públic adult i que el relat tingui aproximadament entre 2.500 i 3.600 caràcters amb espais.

Si voleu publicar un relat en aquesta secció de la revista podeu enviar la vostra proposta de conte a redaccio@valors.org i, un cop valorat, la direcció de la publicació es posarà en contacte amb vosaltres.

Uneix-te al debat

  • Hola. Jo volia preguntar si enlloc d’enviar contes amb valors per publicar si es pot enviar il.lustracions amb valor. Gràcies

    • Bon dia, Vanesa! Sóc l’Esteve Vallmajor, periodista de la Revista Valors. Si vol col·laborar il·lustrant, posa’t en contacte a redaccio@valors.org o envia’ns un model de la seva proposta per email.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *