Generositat

La Generositat, amb Asha Miró

La periodista i escriptora Asha Miró protagonitza el tercer Valors.tv sobre la generositat. Es parla amb Jordi Roglà, director de Càritas Diocesana, i es visita la Mútua de Terrassa i la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Nou Barris.






Silenci

El Silenci, amb Ivette Nadal

La cantant Ivette Nadal reflexiona sobre el valor del silenci amb l’ajuda del filòsof i doctor en Comunicació Francesc Grané i de Joan Pi, exiliat republicà que va haver de patir el silenci del franquisme.





Sacrifici

El Sacrifici, amb Albert Bosch

L’aventurer i emprenedor Albert Bosch protagonitza un nou episodi de Valors.tv dedicat al sacrifici. Hi intervenen el capellà i economista Jordi Cussó i es visita la Cooperativa La Plana de Vic.





Resiliència

La Resiliència, amb Màrius Serra

L’escriptor Màrius Serra protagonitza la quarta edició del Valors.tv, que té lloc a la Fundació Nexe de Barcelona i a l’Institut Gutman. Es conversa també amb Anna Forés, coautora del volum ‘La resiliència, crecer des de la adversidad’.





Lentitud

La Lentitud, amb Pep Riera

El pagès Pep Riera protagonitza el programa Valors.tv sobre la lentitud i el moviment slow, lent, en anglès. Es parla amb Rosa Solà, presidenta d’Slow Food Barcelona, i es visita el restaurant Ca la Maria de Llagostera, que segueix aquest … Segueix llegint





Alegria

L’Alegria, amb Pep Plaza

L’actor mataroní Pep Plaza, conegut per les seves aparicions als programes Polònia i al Crackòvia de TV3, protagonitza aquest episodi de la sèrie Valors.tv. Es parla amb la professora de música Maria Escalas i es visita un taller de circ … Segueix llegint





Autenticitat

L’Autenticitat, amb Albert Triola

L’actor Albert Triola reflexiona en aquest nou episodi de la sèrie Valors.tv sobre el valor de l’autenticitat amb l’ajuda de la pedagoga Mar Galceran i de Pere Pascual, crític d’art, en aquest cas tot visitant la Nau Gaudí de Mataró. … Segueix llegint





Confiança

La Confiança, amb Dani Ramírez

El meteoròleg Dani Ramírez protagonitza una nova edició de Valors.tv dedicada a la confiança. Es conversa amb el doctor en biologia Jordi López Camps i es visita el local d’assaig dels Castellers de Vilafranca a Vilafranca del Penedès.