‘Valors’ es presenta a Mollet amb una conferència de Maria Rosa Buxarrais

Seguint la ruta que està fent per Catalunya des de la seva completa transformació el gener de 2019, la revista Valors es presenta a Mollet del Vallès el dimarts 10 de març a les 19h en un acte al Museu Abelló de la població (Carrer de Berenguer III, 122).

Serà amb la conferència de la molletana Maria Rosa Buxarrais, catedràtica de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, que porta per títol “Siguem conscients del que fem: la importància dels valors ètics”. Buxarrais és, a més, membre del consell assessor de la revista, on participen personalitats de l’àmbit de la filosofia i el pensament de tot Catalunya.

En el transcurs de l’acte, organitzat per la pròpia revista en col·laboració amb el Síndic Personer i el Museu Abelló, el codirector de la revista Joan Salicrú també desgranarà en què consisteix aquesta publicació nascuda el gener de 2004 a Mataró: un mensual que mira l’actualitat des de l’òptica dels valors però que no és una publicació acadèmica sobre la matèria.

Quinze anys de feina

Valors ha publicat ja quasi 180 números, al llarg dels quals ha entrevistat figures de la talla de Luis Rojas Marcos, Daniel Innerarity, Victòria Camps o Javier Gomá i també de l’àmbit internacional com Christian Felber o Thomas Pogge. A banda de la revista mensual, Valors compta amb un diari digital que s’acaba de renovar totalment – www.valors.org- i d’un programa de ràdio a La Xarxa de comunicació local –Valors a l’alça- que s’emet des de fa vuit temporades a una trentena d’emissores locals de tot Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *