Valors es pregunta “qui jutja als jutges” aquest mes de juny

Qui controla als jutges? Aquesta és la pregunta que es planteja el monogràfic de juny de la revista Valors aquest mes de juny  amb motiu de les actuals tempestes -el cas català i el de La Manada- que han posat en dubte els darrers mesos la imparcialitat de les institucions judicials espanyoles. “Un jutge ha de ser un expert en pluralisme”, titulem l’entrevista que li fa Maria Coll, codirectora de la revista, a l’actual president de l’Audiència Provincial de Tarragona, Javier Hernández.

A banda d’això, al monogràfic també entrevistem a l’advocada Gemma Calvet, la conversa de la qual titulem: “El dret és llei, la justícia és horitzó”. També trobareu articles de Josep Masó, advocat i membre del Consejo General de la Abogacia Española, La justícia és justa?; i Marisa Fernández Gálvez, advocada i membre de Dones Juristes, que es pregunta: La justícia és masclista?.

Fora del monogràfic, entrevista a Ana Falú, arquitecta i assessora d’ONU-Habitat, que ha visitat Barcelona amb motiu del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones i amb la qual parlem sobre el futur de les ciutats i sobre com fer urbs més amigables especialment per a elles. “Els pobres també viuen amb por a les ciutats”, es titula la conversa que té amb ella Laura Cera.

Podeu llegir també Per què hem oblidat el 17A?, del codirector Joan Salicrú, en referència als atemptats del passat agost a Barcelona; Llibertat, igualtat i… fraternitat d’Àngel Puyol, subratllant el “valor oblidat” de la Revolució Francesa i una nova entrega dels Dilemes ètics que ens porta cada mes Soraya Hernández: Tothom parla de l’Alfie Evans.- REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *