Valors dedica el monogràfic d’abril a la paraula


La Diada de Sant Jordi la il·lustrem sovint amb llibres, amb els recipients que contenen les paraules. Aquest mes d’abril, Valors ha decidit dedicar el seu monogràfic a la paraula, a l’oralitat; a tota la tradició que ens ve relligat a aquests conceptes. Així, protagonitza el monogràfic d’aquest número la periodista i escriptora Sílvia Soler, que acaba de publicar Un any i mig (Columna, 2015) i que va obtenir el Premi Ramon Llull amb L’estiu que comença (2013).

Conversem també en format taula rodona amb l’escriptor Ramon Solsona, la logopeda Elisabeth Dulcet i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes. Finalment, comptem amb les col·laboracions de Neus Pinart de @llegimipiulem i Francesc Marco de Plataforma per la Llengua.

Fora del monogràfic, s’entrevista al filòsof Josep Maria Esquirol, el qual reivindica la senzillesa, la proximitat, el caliu de la família o el coneixement d’un mateix com a pas previ a ser útil als altres en el seu darrer llibre, La resistencia íntima. Assaig d’una filosofia de la intimitat, de Quaderns Crema.

Finalment, a la secció Portes Obertes el director de la revista Estris de la Fundació Pere Tarrés ens parla de la feina feta en el marc d’aquesta publicació que arriba ara al número 200 i edita un número especial. “El lleure és un espai educatiu privilegiat per tres raons: la proximitat , la flexibilitat i la participació activa”, afirma a l’article Quim Moreno.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *