Una immobiliària ètica i independentista

“La primera immobiliària ètica, independentista i ecologista: tots els beneficis es destinen a causes socials, mediambientals i de suport a la República Catalana”. Així és com es descriu La República, una immobiliària “sense ànim de lucre” impulsada pel mataroní Adam Roca que es presenta com la primera empresa d’aquest sector que es mou per criteris ètics i independentistes.

En declaracions a ACN, Roca explica que tan important és l’ètica com els valors republicans i independentistes a l’hora de concebre el nou model d’empresa. El primer sorgeix de la necessitat de sacsejar un sector econòmic que considera sovint mancat de bones pràctiques, mentre que el segon respon a les seves conviccions polítiques.

L’objectiu de l’empresa és la compravenda i el lloguer d’immobles, però amb una òptica diferent al que és habitual en el sector i allunyat de l’especulació immobiliària. La República destina els beneficis a causes socials, mediambientals i republicanes “amb l’objectiu de convertir-se en el que es va votar l’1-O”, però també s’ha d’aplicar un codi ètic intern per “fugir de la especulació “i garantir unes condicions laborals dignes i transparents.

“Som conscients que el nostre “producte” són les propietats immobiliàries, però ens orientem totalment a les persones, i la millor manera de fer-ho és començant per casa nostra: fidelitzem el nostre equip amb unes bones condicions laborals i salarials i un ambient de treball òptim. Així cultivem relacions de llarg recorregut, el que ens permet formar-nos i adquirir l’experiència necessària per oferir el millor servei als nostres clients”, es pot llegir al web de la immobiliària.

Roca és conscient que la seva marcat caràcter independentista li pot tancar algunes portes, però també espera que li pugui obrir altres. – Red.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *