Un vídeo sobre la donació d’òrgans es fa viral

‘The Man and the dog’ (L’home i el gos) el títol no prometia gaire però el vídeo s’ha convertit en viral. Es tracta d’una història presentada per la Fundació Argentina de Trasplantament Hepàtic sobre la donació d’òrgans i que ha commogut milions de persones i ha generat fins ara vuit milions de visites.

Les imatges mostren la fidel relació entre un gos i el seu amo, un home d’avançada edat. Es veu com el desperta al llit, l’espera pacientment a la porta del bar quan està amb els seus amics, l’acompanya a comprar el pa i s’ajeu amb ell al sofà, fins que l’home té un atac i l’animal corre darrere de l’ambulància i es queda esperant dia i nit a l’entrada de l’hospital.

L’home no surt de l’hospital, però sí que ho fan una dona, la qual el gos reconeix. I per la temàtica de l’anunci, s’entén que porta algun òrgan de l’anterior amo. Aquesta campanya, que promou amb un minut i mig i d’una forma senzilla, la importància de “convertir-se en donant d’òrgans” va ser realitzada en el marc de la commemoració del Dia Nacional de la Donació d’Òrgans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.