Un talent show per a persones sordes


L’Associació Gironina de Sords ha posat en marxa una original iniciativa, el primer talent show dirigit a persones sordes de Catalunya, amb el títol de ‘Tots tenim talent’.

L’objectiu del concurs és “dinamitzar” el col·lectiu sord a Girona i Catalunya i fer visible que “més enllà de no tenir el sentit de l’oïda, els sords tenen moltes altres capacitats”.

Les persones que hi vulguin participar tenen temps fins el 31 d’octubre. Només han d’enviar un vídeo de cinc minuts de durada com a màxim on mostrin algun talent especial.

El vídeos que entrin a concurs s’aniran penjant al Facebook i els ususaris podran fer-hi like i compartir-los.  Al acabar el termini de participació, l’equip de Tots tenim talent seleccionarà 5 vídeos per anar a la final. El 6è finalista serà el vídeo que hagi obtingut més likes.

La gran final se celebrarà el 17 de novembre a l’auditori de “Espai LaCaixa”, i allà, davant els jutges i el públic els finalistes hauran de demostrar el seu talent en directe. El jurat escollirà dos guanyadors, el 3r guanyador l’escollirà el públic. En cas d’empat en el vot del públic, el jurat escollirà el guanyador del 3r premi.

Es donaran dos primers premis dotats amb 400€ i 250€ respectivament, i hi haurà un tercer premi que l’escollirà el públic, dotat amb 100€.- REDACCIÓ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *