Un projecte d’art urbà integrador a les sitges de Ciudad Real

Un projecte d’art urbà que fa participar joves amb discapacitat està recuperant les sitges en desús de la província de Ciudad Real com a espai per fer-hi graffitis i murals artístics. Un total de 14 artistes urbans participen en el projecte  “Titanes”, que vol recuperar a través de l’art urbà aquestes espais que antigament es feien servir per emmagatzemar el blat però que ara estan majoritàriament abandonats. Només a Ciudad Real es compten una vintena de sitges en desús.

En tractar-se de grans construccions, les sitges es converteixen en llenços ideals per als graffiters, que estan creant espectaculars obres que donen un nou impuls i revitalitzen un paisatge deprimit.  Entre els artistes que participen al projecte hi ha noms destacats com Okuda San Miguel o Bicicleta Sem Feio.

La gràcia del projecte, a més, és que també implica a un grup de 450 joves amb discapacitat, que han ajudat a realitzar els murals en algunes d’aquestes sitges. El projecte compta amb el permís de la Junta de Castella i el suport de l’associació Laborvalía- J.Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *