Un braç biònic fet a casa amb la impressora 3D

El pare d’un nen d’11 anys ha creat un braç biònic per al seu fill amb una impressora 3D. L’home es va cansar d’esperar que arribés l’ajuda oficial per al petit Jamie, de 11 anys i va decidir buscar ell la solució. Després d’esperar durant 18 mesos sense èxit, Callum Miller va decidir comprar una impressora 3D i va crear fins a nou conjunts de membres biònics per al seu fill.

Es dona el cas que Miller no tenia cap coneixement tècnic previ i que tot ho va aprendre  consultant tutorials a YouTube. Amb el suport del seu fill, van aprendre a descarregar els plànols gratuïts en línia, imprimir les parts i ajuntar les peces. Del treball conjunt entre els dos van crear nou parelles de mans biòniques, algunes de colors i d’altres amb dissenys tan originals com la que porta el logotip de Batman.

Els braços que han creat funcionen amb petits sensors que es recolzen en el múscul del nen i es connecten a l’ordinador portàtil en el mateix moment. Jamie gestiona el braç amb una petita tauleta. Ara, els Miller volen perfeccionar la seva tècnica per fabricar uns braços més avançats.

Gràcies a aquests braços biònics, el nen pot ara sostenir i carregar més coses, així com atrapar i llançar una pilota. “En general, he ha fet sentir-se més confiat amb si mateix”, explica el pare. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *