Segells solidaris amb la infància i la joventut

Correus i Mans Unides s’han unit per impulsar un segell solidari, el primer que s’emmarca dins de la sèrie ‘Valors Cívics’, i que s’emet coincidint amb la proximitat del 60è aniversari d’aquesta ONG.

Per il·lustrar aquest segell, Mans Unides ha seleccionat un projecte de suport a la infància i la joventut a Hondures, que serà també el receptor del donatiu.

El segell és una il·lustració en què apareix una escena que mostra el vincle d’una mare amb el seu fill destacant els colors vius en les robes de la mare típics de la vestimenta d’aquesta zona.

El projecte ‘Pas a pas’ té com a objectiu enfortir l’educació dels nens i nenes al centre que tenen en San Pedro Sula, considerada la ciutat més violenta del món. El programa porta deu anys de camí i compta amb gran experiència en joves.

El programa fomenta un esperit de servei entre aquests infants i joves per tal que siguin agents transformadors i de canvi en la seva comunitat i que s’identifiquin amb el lema del programa educatiu “pas a pas construïm el futur canviant el present”. Així el projecte contribueix a prevenir la violència juvenil a tota aquesta zona.

El projecte preveu posar en marxa un servei de suport i seguiment extraescolar i psicomèdic personalitzat per a 170 infants i joves. A més també es faran sessions formatives i activitats comunitàries dirigides a 50 pares i mares que participen activament en el centre, de manera que un total de 220 persones són beneficiàries directes d’aquest programa que finalitzarà a l’abril de 2019. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *