Sabatilles que reforesten boscos

Esta fabricades sense materials contaminants i cada vegada que una persona en compra un parell, està contribuint a la reforestació dels boscos. Aquest és el projecte compromès amb el medi ambient que hi ha darrera les sabatilles Wado, una marca creada a Barcelona pels joves emprenedors Marta Llaquet, Lizzie Sabin i Damian Augustyniak.

Les Wado son unes sabatilles esportives amb un aire vintage, inspirades en l’estètica de les dels anys 80. Però el més interessant no és el seu aspecte, sinó que a més d’estar a la moda, son sostenibles, ja que estan fabricades sense crom i altres materials contaminants. A banda, les sabatilles es fabriquen a Portugal, amb unes condicions laborals ètiques.

A més a més, Wado manté un acord amb l’ONG We Forest segons el qual, per cada parell adquirit s’introdueixen dos arbres nous als boscos de Mawphlang (Índia). DE moment ja han plantat més de 14.000 arbres a l’Índia

Per tirar endavant elprojecte de WAdo, els seus impulsors van fer una campanya de  crowfunding a Kickstarter, on van aconseguir no només van cobrir l’objectiu de 11.000 euros, per fabricar la seva primera col·lecció, sinó que van aconseguir captar més de 360.000 euros. Posteriorment, van obrir una nova campanya de venda anticipada a la plataforma «IndieGoGo», a través de la qual van aconseguir superar els 130.000 euros.

S’han orientat al mercat internacional i, mentre que a Espanya han venut unn 5% de la seva primera col·lecció, el restant 95% han tingut el seu origen a l’estranger: Bèlgica (20%), Alemanya (20%), Holanda i França, principalment, fins a un total d’entre 70 i 80 països. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *