Piruletes solidàries per millorar l’atenció d’infants i joves

El xocolater Enric Rovira i el cuiner Jordi Cruz s’han unit per crear unes piruletes de xocolata amb finalitats solidàries. Es tracta d’unes piruletes amb forma de cor que serviran per recaptar fons a benefici de la Fundació Althaia. Les piruletes es poden aconseguir a canvi d’un donatiu de 4 euros, i tots els diners  es destinaran als projectes de mecenatge per a la millora de l’atenció infantojuvenil de la Fundació.

Althaia  acaba de posar en marxa una campanya de participació i mecenatge per millorar les àrees d’atenció a infants i joves i, al mateix temps, enfortir els vincles entre la institució i la ciutadania i treballar la promoció per la salut. La renovació d’aquests espais és una necessitat ja que els canvis tecnològics i els avenços científics comporten nous mètodes de treball i evidencien que les àrees actuals no responen als nous models d’atenció assistencial.

Gràcies a les entitats, empreses i persones a títol individual del territori que han participat en la primera campanya de participació i mecenatge promoguda per Althaia s’ha fet possible la construcció del nou Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia. Es tracta d’un equipament de primer nivell que permet que els pacients de la Catalunya Central afrontin el tractament de la malaltia oncològica en un entorn de més confort i calidesa. Ara endeguen una nova campanya per millorar les àrees d’atenció infantojuvenil.

Les piruletes es poden trobar a l’Hospital Sant Joan de Déu, el Centre Hospitalari, el CSAM, els establiments del Grup Llobet, la botiga Abacus de Manresa i el Garden Ampans de Sant Fruitós de Bages. – J. V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *