‘Pandemia de Valores’ promou els ensenyaments positius de la Covid-19

‘Pandemia de valores’ és un projecte d’ecommerce solidari impulsat per dues tarragonines, la Tamara i l’Alba Navarrete, que vol posar en valor les lliçons positives que aquesta crisi ens està aportant a la societat. El projecte posa l’accent en la modificació que hem patit respecte a l’ordre dels nostres valors.

“Aquest virus ens ha agafat fort, però no tant com per destruir-nos del tot. En realitat, no tot el que ens ha portat ha estat negatiu. Durant la quarantena també han passat, i estan passant, moltes coses bones”, afirmen. “En aquesta crisi, ha aflorat el millor de cada un de nosaltres. La solidaritat, la responsabilitat i l’empatia han pres la paraula”.

L’objectiu de ‘Pandemia de valores’ és fer perdurar aquesta ensenyança i aconseguir amb ella un moviment social sense precedents: “Produir un impacte positiu en la societat, contribuint en la creació d’un futur millor, que posi a les persones en el centre”, expliquen les seves promotores.

Samarretes solidàries

I aquest objectiu el volen aconseguir a través de la venda de samarretes. Han dissenyat quatre models de samarretes, amb definicions creatives dels valors solidaris que han aflorat en aquesta pandèmia, per exemple: “Familia: refugio cuando todo se tuerce”, “Reistire: lema de lucha, unidad y sacrificio” o “virus: microorganismo dispuesto a recordarnos que la vida es un regalo”.

Per cada camiseta venuda, ‘Pandemia de valores’ destinarà 3 euros de la compra a un projecte solidari que recapti fons per a diferents col·lectius afectats per la Covid-19. “El nostre objectiu no és econòmic, és social. Per això, volem ser transparents explicant la nostra fórmula: el preu de la samarreta cobreix principalment costos, el petit 20% de marge de benefici es reinvertirà en el manteniment de la botiga online i campanyes de publicitat per fer créixer aquest moviment a nivell mundial “, expliquen.

Cada mes, a través del seu perfil a Instagram, els seguidors de el moviment triaran quin projecte solidari volen destinar els fons recollits. Un cop triat el projecte, ‘Pandemia de Valores’ efectuarà la donació i publicarà el comprovant perquè es pugui verificar el tràmit. Cada mes es triaran nous projectes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *