Pallapupas es prepara per celebrar els 10 anys d’Un dia de nassos

L’entitat Pallapupas treballa per millorar l’estat físic i emocional dels infants que son hospitalitzats a través del teatre i l’humor. Un cop a l’any, i ja en fa deu, surten al carrer i porten les seves activitats a una gran festa popular oberta a tothom, coneguda amb el nom d’Un dia de nasos. Durant totes aquestes edicions, hi han participat gairebé 100.000 persones que ens han ajudat a omplir de riure els hospitals amb la seva compra solidària d’entrades i nassos de pallasso.

Els propers  dies 1 i 2 de juny Pallapupas celebrarà la desena edició d’Un dia de nasos amb una gran festa amb la que també volen sensibilitzar a la societat sobre la importància d’aquesta tasca i captar fons per la causa. Els pallapupas conviden a tothom a assistir a la festa d’aniversari, que inclourà una xocolatada i molt d’humor A la festa hi participen els parcs d’atraccions del TibidaboCatalunya en MiniaturaGranja d’Aventura Park i Naturlandia  oferint entrades a meitat de preu.

Segons expliquen des de l’entitat, aquesta festa ajuda a entendre que el riure és molt necessari en situacions d’adversitat i sobretot perquè és la manera perquè hi hagin pallapupes als hospitals. I és que un altre dels objectius de la celebració és recaptar fons per finançar les activitats de Pallapupas als hospitals. L’any passat  es van arribar a vendre prop de 8.000 entrades entre tots els parcs.

Les entrades pel 10è aniversari d’Un Dia de Nassos ja estan disponibles al web de Pallapupas.

A més, aquest any les xarxes socials també s’afegeixen a la celebració amb el repte #LOLchallenge, que vol provar els beneficis de l’humor rient i fent riure.

Per portar-lo a terme, s’ha de compartir a les xarxes una fotografia, anècdota o acudit que provoqui somriures, i acompanyar-ho de l’etiqueta #LOLchallenge i la menció a @pallapupas. A més, cal convidar a un amic o amiga perquè accepti el repte. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *