Oberta la convocatòria dels Premis Francesc Candel

La Fundació Carulla ha obert la convocatòria dels Premis Francesc Candel 2018 , uns guardons que tenen l’objectiu de reconèixer i impulsar iniciatives en l’àmbit de la diversitat d’entitats i institucions que promoguin la cohesió de la societat catalana entre persones de diverses nacionalitats a través de la cultura i la llengua.

El premi vol servir d’impuls a iniciatives que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història, valors socioculturals), la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació i el sentiment de pertinença.

La convocatòria s’obre a a empreses, entitats i organitzacions sense ànim de lucre. Els projectes presentats han de tenir repercussió a Catalunya i han de ser iniciatives que s’estiguin duent a terme actualment i es vulguin mantenir actives o es plantegin un salt qualitatiu. El premi per als tres projectes guanyadors està valorat en 12.000 euros.

Les propostes que es presentin hauran d’incloure una descripció de les característiques de l’acció duta a terme i una valoració dels resultats obtinguts, així com el pressupost detallat de la previsió d’ús dels diners en el cas que el projecte sigui premiat.

Es poden presentar candidatures fins el 15 de juny. Per optar als premis cal emplenar el formulari d’inscripció que es troba al web. Els projectes guanyadors es donaran a conèixer a l’octubre en un acte públic.- REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *