Música solidària amb els refugiats

La segona edició del concert solidari AMOR x AMOR recaptarà fons per ajudar a l’ong Refugees Welcome, una una organització sense ànim de lucre d’àmbit estatal que ajuda a les persones refugiades a compartir pis amb persones que viuen aquí i volen llogar una habitació a preu social. El concert es tornarà a celebrar el proper 26 de febrer al Teatre Victòria després del gran èxit aconseguit amb aquesta iniciativa solidària l’any passat. La iniciativa d’AMOR x AMOR va néixer de la suma de la passió pel teatre musical i la voluntat de col·laborar amb diverses entitats d’àmbit social de la ciutat de Barcelona.

El concert oferirà un programa ple de cançons d’amor que, tot i no procedir pròpiament del teatre musical, sí que seran interpretades per professionals del gènere. Les cançons de John Legend, Beyoncé, Queen, Alejandro Sanz, Joan Manuel Serrat o Vanesa Martín, entre molts d’altres sonaran durant l’espectacle que té com a fil conductor el tema de l’amor i la solidaritat. Clara Altarriba, Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Albert Bolea, Marta Capel, Mariona Castillo, Georgina Cort, Laura Daza, Lu Fabrés, Marc Flynn, Dídac Flores, Jan Forrellat, Ernest Fuster, Jana Gómez, Víctor Gómez, Ferran González, Ferran Guiu, Júlia Jové, Xavi Navarro, Patricia Paisal, Neus Pàmies, Sylvia Parejo, Sara Pi, Lucía Torres, Joan Vázquez i Rubén Yuste són alguns dels intèrprets que pujaran a l’escenari en aquesta segona gala d’AMOR x AMOR.

Cançons d’amor solidàries

La iniciativa d’AMOR x AMOR va sorgir el 2017 de manera espontània, a través d’un article al blog de teatre musical Out of Broadway on es proposava l’organització d’un concert de duets de musicals el dia de Sant Valentí. L’objectiu final, segons expliquen els organitzadors de l’esdeveniment, és el “d’interpretar cançons d’amor per donar amor a aquells que més ho necessiten, en aquest cas els refugiats que arriben a la nostra ciutat amb una maleta carregada de somnis i il·lusió per crear una nova vida”. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *