Marina Garcés i la crítica centren el número de febrer

marinagarcesWEBPocs valors de fons són tant presents ara mateix com el de la crítica. Estem en un moment de crítica –constructiva o no, això ja es veurà o ja ho jutjarà cadascú- permanent. En àmbit social, polític, econòmic, institucional… Just passades les eleccions i en un moment de forts dubtes i inestabilitat, hem decidit dedicar-li el monogràfic de febrer de la revista Valors, en aquest cas de la mà de la filòsofa Marina Garcés, una de les noves veus que destaquen en el camp de la reflexió a casa nostra. També participen de les pàgines centrals del número el sociòleg Jordi Merino, el pedagog Joan Maria Girona, l’escriptor Roger Vilà, el periodista Roger Palà i el pedapsicogog Jaume Patuel.

Més enllà del monogràfic, a la secció d’actualitat trobareu una entrevista a Daniel Innerarity, el pensador i filòsof que va obrir el dimarts dia 29 el cicle Un nou temps. Una nova política? que estem duent a terme des de Valors junt amb l’Ateneu Barcelonès. Un cicle, per cert, que es tanca aquest dimarts dia 9 a les 19 hores amb un diàleg entre els exdiputats al Parlament Quim Arrufat i Laia Bonet.

Finalment, a Històries amb valors, Maria Coll repassa les vicissituds d’Irena Sendler (1910- 2008), infermera catòlica que el 1943 va salvar, un a un, la vida de dos mil cinc-cents nens jueus del gueto de la capital de Polònia, Varsòvia. – JOAN SALICRÚ.

Si voleu llegir la revista sencera, acudiu als nostres punts de venda o compreu-la directament al nou iQuiosc.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *