‘Valors a l’Alça’ enceta l’onzena temporada amb la voluntat de consolidar-se com un espai de referència

Aquesta primera setmana de setembre arranca l’onzena temporada del ‘Valors a l’alça‘, el programa de ràdio que analitza l’actualitat en clau de valors” produït per Valors i Mataró Ràdio per a La Xarxa de comunicació local, que emeten una trentena d’emissores de tot el territori català. El programa, presentat per Laura Cera, inclou diverses novetats, entre les quals el canvi en la copresentació: el codirector del programa Joan Salicrú substitueix Esteve Vallmajor Diez Andino com a segona veu de l’espai. No obstant, Vallmajor seguirà vinculat a l’espai amb una secció mensual de ‘Sèries amb valors’.

Concretament, el programa comença amb la secció de ‘La Conversa’ sobre com està canviant la  geopolítica mundial amb un diàleg entre dos experts, Àngel Castiñeira, professor a ESADE, i Pol Morillas, director del CIDOB. Aquest diàleg, moderat per Joan Salicrú es podrà sentir en directe a través de Mataró Audiovisual avui dilluns a les 22 h i al llarg de la setmana.

Fins a quin punt la fotografia ens fa prendre consciència de la tragèdia? Pauline Cazaubon, una de les responsables del festival de fotografia Visa pour l’image, respon a la pregunta emfatitzant la feina dels fotoperiodistes que han estat documentant aquelles tragèdies que romanen ocultes. El Visa pour l’image és considerar com una de les exhibicions de fotoperiodisme més importants a nivell mundial. La podeu visitar, gratuïtament fins l’11 de setembre a Perpinyà, França.  

Què faries si la persona de la qual t’has enamorat és un neonazi? Amb aquesta pregunta complexa, ja que, per sort o per desgràcia, l’amor no és racional, el periodista Eseteve Vallmajor recomana la sèrie Todo lo que amas, una ficció noruega que ja està disponible a la plataforma audiovisual Filmin.

Amb la voluntat de consolidar-se com a referència, ‘Valors a l’alça’ sent la veu dels filòsofs, politòlegs, educadors, escriptors, directors teatrals, responsables d’entitats i ONG, a més dels col·laboradors habituals amb les seves seccions: Judit Vives, Soraya Hernàndez, Esteve Vallmajor, Oriol Toro, i Maria Coll i Joan Salicrú, que també exerceixen de directors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *